Registrer ny enhet

Her skal du registrere din enhet i to enkle steg, men før det må du lese personvernerklæringen og bekrefte at du har lest den.

PERSONVERN

Når du nå registrerer deg for første gang, blir du bedt om å registrere en e-postadresse. E-posten krypteres og lagres og vil ikke brukes i annet øyemed enn hvis du senere glemmer brukernavn og passord, ved informasjon om nyheter, endringer eller nytt innhold, og ved sporadiske undersøkelser om fornøydhet og nytteverdi. Helsedirektoratet er behandlingsansvarlig av dataene. Systemleverandøren Plott AS er databehandler og leverandør av sikkerhet, drift og vedlikehold av løsningen. Hvis du senere ønsker at e-postadressen skal slettes, sender du en e-post til post@snakkomforbedring.no.

Det kan bare registreres en enhet per e-postadresse. Hvis du skal registrere flere enheter må du derfor ha unike e-postadresser til hver enhet. Hvis enheten har en felles e-postadresse anbefaler vi å bruke denne.
Etter registrering får du tilsendt brukernavn og passord til den registrerte e-postadressen. Passordet er ikke personlig og kan ikke endres. Passordet er unikt for den registrerte enheten, og må derfor være tilgjengelig for de som eventuelt tar over ansvaret ved lederskifte e.l.
VELG DIN ORGANISASJON